Burp.

Author Topic: Reload page EVERY time I click?  (Read 1570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Macdaddus

  • Droplet
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation: 3
  • Slime me!
    • View Profile
Reload page EVERY time I click?
« on: 02:06:51 AM 09/02/13 »
Every time I make a move (walk, enter a building etc) it has to completely reload the page and this takes about ten seconds. You can imagine how frustrating this can be if someone is waiting within the building and they take me out before I can even load the page. Is this happening for anyone else?

Slimebeast

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2,693
  • Reputation: 3191
  • Bogglesnots.
    • View Profile
    • Slimebeast.com
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #1 on: 02:51:00 AM 09/02/13 »
The page has to reload each time, because there are a lot of factors you might need to be made aware of. Like who's in the room, the barricade/repair level, where you are on map view, if the door's open, if there's a generator and how much fuel it has, if there's any new discussion, if there's a new event, etc.

There's really no way around having to refresh the page, otherwise you might miss some info if, say, the map view didn't reload and you didn't see "1 Zombie" appear on the next tile over.
If I should live until I wake, I pray the web my death to fake.

Macdaddus

  • Droplet
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation: 3
  • Slime me!
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #2 on: 02:57:03 AM 09/02/13 »
The page has to reload each time, because there are a lot of factors you might need to be made aware of. Like who's in the room, the barricade/repair level, where you are on map view, if the door's open, if there's a generator and how much fuel it has, if there's any new discussion, if there's a new event, etc.

There's really no way around having to refresh the page, otherwise you might miss some info if, say, the map view didn't reload and you didn't see "1 Zombie" appear on the next tile over.

Ah, okay. Well do you have any suggestions as to how I could speed up the process? It's quite frustrating, but if there's not that is fine I will definitely keep playing.

Slimebeast

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2,693
  • Reputation: 3191
  • Bogglesnots.
    • View Profile
    • Slimebeast.com
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #3 on: 03:07:09 AM 09/02/13 »
It shouldn't take a full ten seconds to load, though I can't say why it would for you. D:

There are server problems currently that the host can't figure out - that might be a factor.
If I should live until I wake, I pray the web my death to fake.

Ghostmaker

  • Droplet
  • *
  • Posts: 2
  • Reputation: 2
  • Slime me!
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #4 on: 10:47:18 AM 09/02/13 »
What browser are you using? It happened before way back with Ie. Maybe try Firefox.

Page generated in 0.003 seconds
The death of one is a tragedy, The death of millions is just a statistic. CiB making You just another statistic.

Mammon

  • Lake
  • *****
  • Posts: 1,303
  • Reputation: 1292
  • Programmer person
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #5 on: 06:21:10 PM 09/02/13 »
The page generated number is how long it took the server to process the page, not how long it takes you to load it, so it depends more on connection speed and lag and such.

Also, the game *could* be modified so that the entire page doesn't need to be reloaded, but eh. Seems like a lot of work.

Kraufen

  • River
  • ****
  • Posts: 298
  • Reputation: 304
  • Comics. Hooray.
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #6 on: 08:00:25 PM 09/02/13 »
you help us out mammon?

Slimebeast

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2,693
  • Reputation: 3191
  • Bogglesnots.
    • View Profile
    • Slimebeast.com
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #7 on: 08:17:42 PM 09/02/13 »
To keep current with what's going on, you'd need to reload everything but the header and footer.
If I should live until I wake, I pray the web my death to fake.

Mammon

  • Lake
  • *****
  • Posts: 1,303
  • Reputation: 1292
  • Programmer person
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #8 on: 01:34:27 AM 09/03/13 »
Not necessarily, but it's just that the entire thing would probably need to be rewritten, soooo...

Slimebeast

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 2,693
  • Reputation: 3191
  • Bogglesnots.
    • View Profile
    • Slimebeast.com
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #9 on: 01:45:10 AM 09/03/13 »
Let's say you just clicked to "enter" a building.

Things that have to be refreshed:

Map view w/title
Room desc w/Bodies here, etc.
Who's here
Attack drop-down (if there's stuff/people in there)
Options below map, like "Exit"
AP - 1
HP - if you're infected, etc.
Events saying you entered
Inventory in case you have something you can "set up" indoors

And more...


That's just for stepping in a door.
If I should live until I wake, I pray the web my death to fake.

Mammon

  • Lake
  • *****
  • Posts: 1,303
  • Reputation: 1292
  • Programmer person
    • View Profile
Re: Reload page EVERY time I click?
« Reply #10 on: 11:53:54 AM 09/03/13 »
Well, sure, I'm just saying that the page doesn't need to be reloaded, necessarily.